PIZZA VERDI EKEREN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 671 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Verdi Ekeren. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 19:57 Lekker en lekker warm, maar de extra rucola op de pizza mag je in het vervolg houden.
22 jan 2023 om 1:27 Zoals altijd een heerlijke kip speciaal met een lekker lookbroodje!
18 jan 2023 om 21:05 Super lekker!
15 jan 2023 om 11:43 Had voor een half ureke later gevraagd, maar ze waren er blkbr direct aan begonnen zonder nr het gevr. uur te kijken... + nieuwe saus op pizza Colomba trekt op niks.
18 dec 2022 om 21:14 Er stond bij de bezorgtijd dat het 50 min ging duren. Na 1uur en 10 min heb ik gebeld om te vragen waar de bestelling bleef. Het was onderweg. Ik heb nog even gewacht en heb terug gebeld maar kreeg geen gehoor meer. Ben de bestelling zelf gaan afhale
30 nov 2022 om 21:51 Na 1u30 wachttijd werden we opgebeld, dat de bezorger onderweg was. Na 10 min terug telefoon dat hij voor de deur stond, was niet zo. Bezorger stond aan het verkeerde adres. Na de levering werden we gebeld, dat we te weinig betaald hadden. Was niet z
25 nov 2022 om 21:10 Pizza niet zoals anders, veel kaas , minder topping Was eerder lauw dan warm, spijtig Zijn we niet gewend van Verdi
7 nov 2022 om 21:18 Alles was perfect in orde. Bezorging was stipt op tijd en de pizza’s waren super lekker!
29 sep 2022 om 0:14 Er mocht ietsje meer topping zijn , dat was aan de magere kant maar het was lekker !
19 sep 2022 om 8:38 Vraag je extra toppings op pizza en ligt er amper iets op. Weinig smaak aan. Pasta gorgonzola: meer hesp dan wat anders. Hierdoor ging de smaak van de gorgonzola en de rest verloren.
12 aug 2022 om 21:26 Was weer super